Библиотека knigago >> Психология и психиатрия >> Психология >> Від нікчеми до надлюдини


СЛУЧАЙНЫЙ КОММЕНТАРИЙ

# 1629, книга: Неприкаянность…
автор: Сергей Протянов

Прочитала сборник стихотворений «Неприкаянность…» Сергея Протянова и осталась в полном восторге. Это современная русская поэзия в лучшем ее проявлении. Стихи Протянова проникают в самое сердце, они заставляют задуматься о смысле жизни, о вечных вопросах добра и зла. В них есть все: страсть и боль, любовь и разочарование, надежда и отчаяние. Автор использует простые и понятные образы, но при этом его метафоры глубоки и многозначны. Читая его стихи, чувствуешь, что он пишет не просто о каких-то...

СЛУЧАЙНАЯ КНИГА

Ігор Кузьма - Від нікчеми до надлюдини

Від нікчеми до надлюдини
Книга - Від нікчеми до надлюдини.  Ігор  Кузьма  - прочитать полностью в библиотеке КнигаГо
Название:
Від нікчеми до надлюдини
Ігор Кузьма

Жанр:

Психология

Изадано в серии:

Абсолютний розвиток

Издательство:

неизвестно

Год издания:

-

ISBN:

неизвестно

Отзывы:

Комментировать

Рейтинг:

Поделись книгой с друзьями!

Помощь сайту: донат на оплату сервера

Краткое содержание книги "Від нікчеми до надлюдини"

Наш стан на даний момент можна охарактеризувати як «нікчемність». Чи можете ви сказати, що володієте собою? Контролюєте свої думки, емоції, вчинки? Чи вмієте планувати своє майбутнє і здійснювати свої плани і мрії? З цієї книги ви дізнаєтеся, як простими методами домогтися дивовижних результатів по зміні своїх звичок і стати Людиною з великої літери.

Ця книга не є спеціалізованим керівництвом в різних сферах діяльності. Це скоріше потужний багатофункціональний мотиватор в умовах дефіциту часу і безперервного потоку інформації.


Ігор Кузьма є автором ряду робіт і художніх творів по особистісному саморозвитку і психологічній адаптації,здоровому способу життя. Працює в галузі медицини и спорту.

Читаем онлайн "Від нікчеми до надлюдини". [Страница - 4]

ворог.

Сунь Цзи
За статистикою, дев'ять з десяти підприємців прогорають в перші п'ять років існування їхнього бізнесу.

З кожних десятьох, які вижили дев'ять стають банкрутами в наступні п'ять років.

Питання: в чому різниця між тим єдиним, хто домагається успіху, і тими дев'ятьох, хто терпить крах?

Відповідь: для успіху в бізнесі потрібні ті ж самі ключові навички, цінності та лідерські якості, які формуються у військовослужбовців.

Кійосакі Роберт
На все життя візьміть собі звичку робити те, чого боїтеся.

Якщо ви зробите те, чого бійтеся, ваш страх напевно помре.

Ральф Уолдо Емерсон
Коли ви дієте сміливо, до вас на допомогу йдуть невидимі сили.

І кожен акт мужності веде до зростання вашої мужності і готовності в майбутньому проявити ще більше хоробрості.

Усякий раз, коли ви, не маючи гарантій успіху, вживаєте дію з просування вперед, ваші страхи зменшуються, а відвага і впевненість в собі зростають. В кінцевому підсумку ви досягаєте такого стану, де вас вже ніщо не лякає.

Брайан Трейсі
Хочеш, не хочеш, а доведеться привести банальну фразу про те, що не помиляється той, хто нічого не робить. Ця книга зовсім не про те, як стати бізнесменом або підприємцем і тим більше не про те, як заробити купу грошей. Вона про те, як стань СПРАВЖНІМ і як максимально реалізуватися в цьому неймовірно жахливому і запаморочливо прекрасному світі! Виникає законне, лякаюче всіх питання: а чи варто при таких мізерних шансах вплутуватися у всю цю метушню? Це питання аналогічне питанню «а чи варто народжуватися?» Або «а чи варто жити?». У будь-якому випадку, чим би ви не займалися: творчість, спорт, бізнес, бомжування, відхід у монастир (в останньому випадку, особливо!) вам доведеться буквально воювати з оточуючими людьми, обставинами і т. д, а особливо, зі своїми власними невпевненістю, страхами, слабкостями, комплексами.

Світ влаштований, як би нам не хотілося думати інакше, на конкурентній основі. Якщо сумніваєтеся, погляньте на світ природи, де йде щосекундна боротьба за виживання: голод, холод, спрага, постійна загроза з боку хижаків (і перш за все-людини!), хвороби, стихійні лиха і т. д. Навряд, чи таке життя можна назвати занадто легким та комфортним. Але саме в таких умовах зберігається і поліпшується природний генофонд, іншого шляху немає. І тільки людина вирішила влаштуватися комфортно, задумавши обдурити природу, насправді, обманюючи тільки саму себе. Зрозуміло, що таке життя «на булках» до добра не приводить і людство вже розплачується за свою «халяву» хворобами, кволістю, депресіями, інфантильністю, абсолютним невмінням виживати в диких умовах джунглів або міста.

В інших розділах ми ще поговоримо про історії успішних людей, а зараз необхідно зауважити, що зовсім вже знаменитими і казково багатими людьми стають генії наділені від природи певними якостями, яких немає у звичайної людини і які дуже важко розвинути. Але тут розмова йде про абсолютно видатних особистостей, яких не так вже й багато і вантаж відповідальності які вони несуть, напевно, не під силу звичайній людині, та й не потрібен їй. Звичайна людина хоче мати необхідний для його життя і розвитку набір можливостей та інструментів, які дозволять їй реалізувати свій потенціал і свої устремління. Для цього не потрібні якісь особливі посади, матеріальні засоби або природні здібності. За допомогою звичайної дисципліни, самоорганізації і знання певних методів і способів досягнення мети, можна домогтися таких результатів, які не снилися талановитим дітям багатих батьків. Але навіть для того, щоб стати середнім звичайним обивателем, необхідно докласти чимало сил і старань, щоб вижити в нашому непростому світі, де ніхто поки не скасовував закон конкуренції.

Розділ 4 Вчіться при будь-якій нагоді!

Вчіться при першій-ліпшій можливості!

Можливості множаться, коли ними користуються.

Сунь-Цзи
Життя без мети — це знущання і порожнеча; життя з метою — істинною внутрішньої метою — єдиний вид життя, яке варто прожити.

Цього можна досягти, тільки дотримуючись вказівки: «Людина, пізнай себе».

Гаррі Бенджамін
Знань ніколи --">

Оставить комментарий:


Ваш e-mail является приватным и не будет опубликован в комментарии.