Библиотека knigago >> Психология и психиатрия >> Психология >> Від нікчеми до надлюдини


"Властелин Колец: Две Крепости", вторая часть трилогии Дж. Р. Р. Толкина, является захватывающим продолжением истории, которая началась в "Братстве Кольца". Погружаясь глубже в мир Средиземья и его сложного полотна персонажей, эта книга предлагает поразительную смесь приключений, сражений и моральной борьбы. По мере того как Братство распадается, в "Двух Крепостях" рассказывается о раздельных путешествиях Фродо и Сэма, которым поручено доставить Единое Кольцо к...

СЛУЧАЙНАЯ КНИГА

Ігор Кузьма - Від нікчеми до надлюдини

Від нікчеми до надлюдини
Книга - Від нікчеми до надлюдини.  Ігор  Кузьма  - прочитать полностью в библиотеке КнигаГо
Название:
Від нікчеми до надлюдини
Ігор Кузьма

Жанр:

Психология

Изадано в серии:

Абсолютний розвиток

Издательство:

неизвестно

Год издания:

-

ISBN:

неизвестно

Отзывы:

Комментировать

Рейтинг:

Поделись книгой с друзьями!

Помощь сайту: донат на оплату сервера

Краткое содержание книги "Від нікчеми до надлюдини"

Наш стан на даний момент можна охарактеризувати як «нікчемність». Чи можете ви сказати, що володієте собою? Контролюєте свої думки, емоції, вчинки? Чи вмієте планувати своє майбутнє і здійснювати свої плани і мрії? З цієї книги ви дізнаєтеся, як простими методами домогтися дивовижних результатів по зміні своїх звичок і стати Людиною з великої літери.

Ця книга не є спеціалізованим керівництвом в різних сферах діяльності. Це скоріше потужний багатофункціональний мотиватор в умовах дефіциту часу і безперервного потоку інформації.


Ігор Кузьма є автором ряду робіт і художніх творів по особистісному саморозвитку і психологічній адаптації,здоровому способу життя. Працює в галузі медицини и спорту.

Читаем онлайн "Від нікчеми до надлюдини". [Страница - 35]

молодий і талановитий діяч, в основному, втрачається, затинається, заїкається, в загальному, відчуває перед камерою себе дуже ніяково (так було на шоу Опри Вінфрі).

Однак, більшість аналітиків переконана в тому, що такий стан речей — тимчасове явище і дуже скоро Марк безумовно затьмарить навіть самих просунутих ораторів сучасності. На відміну від інших відомих мільярдерів Марк Цукерберг не поспішає розкривати свої секрети, тому, багато фахівців самостійно намагаються проаналізувати особистість засновника Facebook, щоб зрозуміти, як 26-річному молодику вдалося зробити те, що сьогодні не під силу 99 відсоткам людей?

Перш за все, необхідно відзначити, що Марк завжди розумів різницю між технологічним проривом і творчою стратегією. І якщо в останньому він не сильний, то з задоволенням довіряє цю ділянку роботи хорошому менеджеру. Хоча в області менеджменту Марка не можна вважати таким вже бездарем, адже якимось дивним чином в його команду потрапляють кращі з кращих, фахівці, за якими роками полюють великі компанії. Багато хто стверджує, що Цукерберг володіє рідкісним умінням правильно вести переговори.

Марк Цукерберг надзвичайно вимогливий. Він любить сперечатися, рідко хвалить співробітників і прагне зробити все, щоб вони працювали з душею, повністю віддаючись справі. Втім, байдужих людей в команді Марка просто немає. Багато психологів говорять про те, що скромність і невибагливість Марка в плані комфорту якраз всіляко сприяють тому, що він може повністю зосередитися на своїй головній місії — розвитку мережі Facebook.

Взагалі ж, про простоту і навіть деякої недбалості в ділових переговорах Марка ходять легенди. Так одного разу він відмовився від зустрічі з представником Microsoft, яка була призначена на 8.00. «У цей час я ще сплю», — заявив Марк. Коли Цукерберга запросили на обговорення питань співпраці з Yahoo, він сказав, що до нього в цей день приїжджає дівчина. Ніякі розмови про те, що мова йде про угоду на мільярд доларів на Марка не подіяли.

Не потрібно поспішати — цей принцип Цукерберг засвоїв ще в шкільні роки після першої пропозиції від Microsoft. Сьогодні Марк вірний собі, а гроші як і раніше йдуть в його руки. Наймолодший мільярдер сьогодні став кумиром мільйонів людей, які хочуть досягти таких же небувалих висот. Але зробити це зможуть лише одиниці… Що можна сьогодні сказати про Марка як бізнесмена і видного IT-діяча? Мабуть, нічого конкретного.

Навіть експерти розходяться в думках — одні називають Facebook новим Google, а Цукерберга — заміною Пейджу і Сергію Брину, інші висловлюються дуже обережно, особливо після судових розглядів і звинувачень в крадіжці ідей. До сих пір не зовсім ясно, що у всій цій історії було грамотним розрахунком, а що — удачею і спійманою випадково хвилею.

Найбільш часта характеристика Марка, яка лунає з вуст більшості експертів, критиків і сильних світу цього, зводиться до однієї фрази: «Він поки ще такий молодий». І складно з цим не погодитися: вік Марка дійсно заважає розглянути, хто ж він такий — юний геній або просто дуже везучий хлопець, якому прихильні обставини.


Книгаго: Від нікчеми до надлюдини. Иллюстрация № 1
--">

Оставить комментарий:


Ваш e-mail является приватным и не будет опубликован в комментарии.