Библиотека knigago >> Психология и психиатрия >> Психология >> Від нікчеми до надлюдини


СЛУЧАЙНЫЙ КОММЕНТАРИЙ

# 1555, книга: Время потрясений. 1900-1950 гг.
автор: Дмитрий Львович Быков

"Время потрясений" Дмитрия Быкова - это захватывающее и проницательное путешествие по первому хаотичному полувеку ХХ века. Это не просто история литературы, а всеобъемлющий портрет эпохи, представленный через призму писателей, поэтов и интеллектуалов, которые сформировали культурный ландшафт того времени. Быков блестяще соединяет исторический и литературный анализ, рисуя яркие портреты таких фигур, как Горький, Булгаков, Ахматова, Блок и Набоков. Он мастерски раскрывает их внутренние...

СЛУЧАЙНАЯ КНИГА

Ігор Кузьма - Від нікчеми до надлюдини

Від нікчеми до надлюдини
Книга - Від нікчеми до надлюдини.  Ігор  Кузьма  - прочитать полностью в библиотеке КнигаГо
Название:
Від нікчеми до надлюдини
Ігор Кузьма

Жанр:

Психология

Изадано в серии:

Абсолютний розвиток

Издательство:

неизвестно

Год издания:

-

ISBN:

неизвестно

Отзывы:

Комментировать

Рейтинг:

Поделись книгой с друзьями!

Помощь сайту: донат на оплату сервера

Краткое содержание книги "Від нікчеми до надлюдини"

Наш стан на даний момент можна охарактеризувати як «нікчемність». Чи можете ви сказати, що володієте собою? Контролюєте свої думки, емоції, вчинки? Чи вмієте планувати своє майбутнє і здійснювати свої плани і мрії? З цієї книги ви дізнаєтеся, як простими методами домогтися дивовижних результатів по зміні своїх звичок і стати Людиною з великої літери.

Ця книга не є спеціалізованим керівництвом в різних сферах діяльності. Це скоріше потужний багатофункціональний мотиватор в умовах дефіциту часу і безперервного потоку інформації.


Ігор Кузьма є автором ряду робіт і художніх творів по особистісному саморозвитку і психологічній адаптації,здоровому способу життя. Працює в галузі медицини и спорту.

Читаем онлайн "Від нікчеми до надлюдини". [Страница - 34]

найняли Цукерберга, щоб той завершив створення соціальної мережі HarvardConnection.com. За їх словами, Цукерберг не передав їм результати своєї праці, зате скористався отриманими від них напрацюваннями для створення Facebook. У тому ж році Уінклвосс і Нарендра запускають свою мережу, перейменовану в ConnectU. І продовжують атаку на Цукерберга, поскаржившись на нього адміністрації Гарварду і газеті Harvard Crimson. Спочатку Цукерберг переконує журналістів не публікувати розслідування: він показує те, що нібито робив для HarvardConnection.com, і пояснює, що ці напрацювання не мають нічого спільного з Facebook. Але дуже недоречно ще один студент Гарварду — Джон Томсон в особистих розмовах починає розповідати, що Цукерберг вкрав для Facebook і одну з його ідей. Газета вирішується на публікацію статті, чим дуже ображає Цукерберга. Цукерберг мстить Harvard Crimson. Як пише ресурс Silicon Alley Insider, в 2004 році він зламує поштові скриньки двох журналістів видання, використовуючи щойно запущений Facebook. Він знаходить всіх користувачів, які вказали свою приналежність до газети, і переглядає логи (історію) введення ними невірних паролів в Facebook. Розрахунок Цукерберга виправдовується: двоє співробітників газети через неуважність намагалися зайти в Facebook з паролем від своєї пошти. Silicon Alley Insider стверджує, що Цукербергу пощастило: він з цікавістю прочитав в їх листуванні коментарі про спілкування редакції з ним і HarvardConnection.com. Брати Уінклвосс і Нарендра подають в суд, але суд відхиляє їх позов. Вони виявляються наполегливими і подають ще один позов. Другий суд проводить експертизу вихідних кодів, щоб зрозуміти, чи були вони дійсно вкрадені. Але правда до сих пір не ясна. Результати експертизи не були оприлюднені: у 2009 році Цукерберг погодився виплатити $ 45 млн ($ 20 млн грошима, а решта акціями Facebook) компанії ConnectU в рамках процедури досудового врегулювання. Після цього справа була закрита. До того моменту ConnectU налічувала менше 100 000 користувачів, а Facebook могла похвалитися 150 млн.

Але брати Уінклвосс на цьому не заспокоїлися, вони подавали клопотання до федерального апеляційного суду США, але їм було відмовлено в перегляді справи. За словами їхнього адвоката Джерома Фолка, апеляційний суд відмовив братам в перегляді справи, ґрунтуючись лише на мирову угоду сторін, в якому йдеться про те, що учасники судового розгляду після підписання документа не мають права відновлювати судовий розгляд. На думку адвоката, прийняте рішення незаконно, так як Марк Цукерберг в ході розгляду в 2008 році надав неправдиві дані про вартість компанії. 17 травня 2011 року Кемерон і Тайлер Уінклвосс передали позов проти власника соціальної мережі Facebook Марка Цукерберга в верховний суд США. Це остання спроба братів переглянути справу.

Отримавши статус мільярдера, сам Цукерберг не змінив свій спосіб життя. По-студентському звично він знімає житло (квартиру) з мінімумом зручностей в Пало-Альто, де немає навіть ліжка, і спить на матраці на підлозі. Дорогу до роботи долає пішки або на велосипеді. Улюблений зовнішній вигляд — заяложені брюки, майка і сандалі на босу ногу. Щоправда, зізнається, що для поїздок на такі «дорослі» заходи, як форум в Давосі, запас пристойний костюм.

Його подругу звуть Прісцилла Чен, у неї китайське коріння. Наш герой ще на першому курсі Гарварда висповідався в онлайновому щоденнику, що йому подобаються азіатські дівчата. Дух молодого батька-засновника відбивається і в штаб-квартирі Facebook. Три будівлі виглядають пристойно і сучасно, але образу студентського гуртожитку не втратили. Недбало одягнені службовці, число яких вже перевалило за 400 чоловік, на роботі з'являються сильно після обіду, а затримуються на ній до півнів. Щоб побут не заважав творчості, харчування, прання одягу і інші послуги надаються прямо в офісі, причому безкоштовно.

Не можна не відзначити здоровий погляд Марка на свою «імперію». Він розуміє, що технологічні прориви — це одне, а бізнес-стратегія — щось інше, і в цих речах він не настільки обізнаний. У діловому співтоваристві зі схваленням зустріли звістку, що для управління поточними операціями Facebook призначена досвідчений менеджер з Google Шеріл Сендберг.

Прагнення засобів масової інформації дізнатися якомога більше про Марка Цукерберга, рідко вінчаються успіхом. Все тому, що автор такого успішного проекту — особистість надзвичайно скритна, недоступна, яка не бажає демонструвати себе самого. Якщо і трапляються зовсім короткі інтерв'ю, то в них --">

Оставить комментарий:


Ваш e-mail является приватным и не будет опубликован в комментарии.