Библиотека knigago >> Антон Федорович Хижняк


СЛУЧАЙНЫЙ КОММЕНТАРИЙ

# 2086, книга: Орден дракона
автор: Мэтт Бронливи

"Орден Дракона" Мэтта Бронливи — это захватывающее приключение в жанре фэнтези, которое оставит вас в нетерпении ждать продолжения. В самом сердце этой истории лежит древнее пророчество, предсказывающее, что благородный рыцарь восстанет, чтобы победить зло и спасти королевство от разрушения. Когда темные силы угрожают погрузить мир в хаос, группа отважных искателей приключений, известных как Орден Дракона, берет на себя миссию исполнить пророчество. Персонажи этой книги прекрасно...

Книги автора Антон Федорович Хижняк


Хижняк Антон Федорович (8 грудня 1907 р. – 1993 р.) – радянський та український літератор.
Родом А. Хижняк із селянської родини, яка мешкала у с. Зачепилівка на Харківщині. Отримав педагогічну освіту в Харківському інституті. Крім того, займався політичною діяльністю, тож у 1932 році вступив до КПСС. Багато часу присвятив роботі у видавництвах та газетах: майже десять років очолював редакційну колегію «Літературної газети». Помер на 87-му році життя.

Літературний доробок автора налічує близько двох десятків творів різних жанрів. Це, зокрема, роман «Крізь сторіччя», повісті «Невгомонна», «Онуки спитають», «Тамара», публіцистична стаття «Слово сучасника», п’єси «На велику землю», «Львівські оповідання» тощо. Однак найвідомішим з-поміж інших став історичний роман «Данило Галицький», опублікований в 1951 році. Автору вдалося бездоганно передати читачеві дух тієї епохи, показати князя як талановитого полководця та політика, що укріпив Галицькі землі. За досягнення у творчості А. Хижняка було удостоєно найпрестижніших премій в галузі літератури.

Список книг (или ознакомительные фрагменты) автора Антон Федорович Хижняк. Жанры написанных книг: Историческая проза.