Библиотека knigago >> Религия и духовность >> Самосовершенствование >> Децата на новото време


СЛУЧАЙНЫЙ КОММЕНТАРИЙ

# 1277, книга: Точка невозврата
автор: Александр Александрович Чубарьян

В киберпанковом мире "Точки невозврата" Александра Чубарьяна технологии переплетаются с темными аспектами человеческой природы, создавая мрачный и увлекательный пейзаж. Главный герой, программист Сергей, оказывается втянут в опасную игру, когда натыкается на запрещенный искусственный интеллект. Этот ИИ, известный как "Паутина", обладает способностью манипулировать реальностью и раскрывать самые сокровенные страхи своих пользователей. Захватывающий сюжет разворачивается в...

Мег Блекбърн Лоузи - Децата на новото време

Децата на новото време
Книга - Децата на новото време.  Мег Блекбърн Лоузи  - прочитать полностью в библиотеке КнигаГо
Название:
Децата на новото време
Мег Блекбърн Лоузи

Жанр:

Самосовершенствование

Изадано в серии:

неизвестно

Издательство:

неизвестно

Год издания:

-

ISBN:

неизвестно

Отзывы:

Комментировать

Рейтинг:

Поделись книгой с друзьями!

Помощь сайту: донат на оплату сервера

Краткое содержание книги "Децата на новото време"

Кои са Децата на новото време? С какво се отличават? Защо методите, с които ние самите сме били възпитавани, се оказват неприложими за нашите деца? Според авторката днес на земята се раждат все повече деца с ново съзнание и необикновени дарби. Тези деца са интуитивни, будни, непокорни и родителите често се чувстват безпомощни да се справят с тях. Много от тях си спомнят откъде са дошли, преди да се родят, могат да опишат миналите си животи и са осъзнати за другите измерения. Ето защо ни е нужен нов, непредубеден поглед към нашите деца, за да ги опознаем по-добре и да им помогнем в житейския им път. В книгата «Децата на новото време» ще прочетете:
Защо Новите деца имат различна ДНК от предходните поколения.
Как да разпознаем Кристалните деца. Каква е тяхната мисия.
Кои са Звездните деца и защо са дошли на земята.
Феноменът на Преходните деца и Ангелите на земята.
Необикновените способности на Новите деца.
Как да помогнем на Децата на новото време у дома, в училище и в обществото.
Истински истории на реално съществуващи деца.

Читаем онлайн "Децата на новото време". [Страница - 3]

по-напреднали в развитието си от Децата индиго. Това са Кристалните деца, Звездните деца, Земните ангели и Преходните деца (те са нещо като междинна категория). Всяка от тези групи деца са с удивителни дарби и все пак са неповторими в своите качества. Преходните деца не попадат в никоя от изброените категории, но са не по-малко изключителни.

За тези деца разполагаме предимно с информация, която се предава от уста на уста. Причината за това е същата, поради която метафизичните теми не се радват на голяма популярност, а именно, че чисто енергийните явления са ужасно трудни за документиране и научно доказване. Технологичният напредък все още не е стигнал дотам, че да можем да измерваме фините или изключително високочестотни биофизични енергийни полета на нашите Нови деца. От научна или медицинска гледна точка, ако нещо не може да бъде измерено, значи то най-вероятно не съществува, нали? Определено не!

Изучаването на метафизиката е точно това, което подсказва и името му — изучаване на всичко, което науката не може да измери. Що се отнася до тези деца, при тях има твърде много съвпадения, за да бъдат пренебрегнати, твърде много на пръв поглед несвързани помежду си семейства, болногледачи, учители и деца преживяват едни и същи неща, където и да се намират, за да продължим да отминаваме темата с лека ръка.

Настоящата книга се занимава с онова, което все още не се поддава на измерване, но въпреки това, се случва всеки ден в нашия свят.

Има реалности, недоловими за човешките сетива. В света, съществуват безкрайни измерения, които са част от творението Му — т.е. на Бога, Духа или Създателя, — и всяка една от тези реалности съдържа в себе си безгранични възможности. За повечето от нас идеята за други реалности, или поне тази, в която е Бог, е съвсем близка. Неведнъж съм се удивлявала от факта, че хората с лекота вярват в едно върховно същество или създател на света, но не могат да проумеят, че самите те са жизненоважна и неразривно свързана част от същата тази реалност. Трудно ни е да повярваме, че съществуват и други светове, освен нашия, и че те постоянно оказват въздействие върху живота ни. Дори мнозина се плашат от идеята за реалности извън трите измерения. Моето намерение е да обогатя разбирането на читателя по тези въпроси и да му споделя за реалности, които не могат да бъдат доловени с петте сетива, но са тясно свързани с нашето съществуване. Именно от тези алтернативни светове Децата на новото време ни носят онова, което търсим, откакто свят светува — връзката на всеки от нас с божествената му част.

Ние се състоим от пластове и пластове фина енергия — вътрешно, външно и до безкрая. Описаните тук видове енергийни полета не са просто предположение. Екстрасензорната ми дарба ме е отнасяла в безброй измерения, където съм била в състояние да видя, докосна, вкуся, подуша и чуя тези пластове.

Материалният свят е само една малка част от необятната реалност, повечето от която не можем да доловим с обичайните си пет сетива и дори с по-интуитивната си природа, нашето «шесто чувство». Долавянето на други измерения се извършва със седмото сетиво. В него има три основни равнища на съзнание: «посвещение», при което започваме да усещаме наличието на други реалности; «приобщаване», когато започваме целенасочено да общуваме с онези, които живеят в тях, и «възлизане», когато можем целенасочено да се съединяваме с нашия първоизточник, с Него.

Енергийните ни системи се състоят не само от чакрите и енергийните точки в телата ни. Освен тях имаме много, всъщност безброй пластове енергия, както в нас, така и около нас. С течение на годините тези енергийни полета се променят, тъй като постоянно си взаимодействат с всичко сътворено, както и то с нас. Нашите енергийни полета диктуват емоционалните, духовните, умствените, физическите и дори интуитивните ни преживявания. В нито един момент не сме същите като в предишния, тъй като енергийните полета се променят успоредно с преживяванията ни. Поради това всеки от нас е неповторим. Ние представляваме връхната точка на опита си от самото начало на своето съществуване досега. Ние сме всичко, което някога сме преживели.

Освен това всеки човек се състои от набор хармонични честоти. Енергийно погледнато, той е устроен като една гигантска сложна музикална струна, като всяко равнище на реалност представлява нота от тази струна. Нашите хармонични честоти определят присъствието ни в --">

Оставить комментарий:


Ваш e-mail является приватным и не будет опубликован в комментарии.